Ko­ti­si­vu­jen teko

Kerromme tässä mitä kotisivujen teossa kannattaa ottaa huomioon. Kerromme myös millä kotisivukoneella saavutat tavoitteesi helpoiten.

Sisältö

Nettisivuille sisällön kirjoittaminen on tarkkaa puuhaa. Jokaisella käytetyllä sanalla tulee olla tarkoituksensa. Jokaisen kirjoitetun rivin päätarkoituksena on saada lukija lukemaan seuraavat rivit. Jos tätä ei saavuteta ja lukija lopettaa tekstin lukemisen, verkkosivustosi viesti ei mene riittävästi perille, jolloin lukija ei myöskään tee toivottuja toimia verkkosivustollasi. Tämä prosessi on hitaampaa kuin esim. blogin kirjoittaminen, varsinkin jos olet uusi si­säl­lön­suun­nit­te­li­ja tai et ole koskaan aikaisemmin kirjoittanut sisältöjä.


Niksinä on yrittää olla mutkistamatta yksinkertaisia asioita ja palata siihen säännöllisesti takaisin. Kysy itseltäsi, vievätkö luomasi linjat tarinaa pidemmälle ja motivoivatko ne lukijaa jatkamaan lukemista? Uudista tekstiäsi, jos sinusta tuntuu, että ne eivät toimi toivotulla tavalla.


Aktoivoi käyttäjä


Sivuillasi on hyvä olla toimintoja jolla saat käyttäjän aktivoitumaan. Nämä ovat yleensä painikkeita, jolla käyttäjä voi siirtyä esimerkiksi seuraavalle sivulle, lähettää yhteydenottopyynnön tai siirtyä verkkokauppaan.

Ulkoasu

Sivujen ulkoasun on hyvä vastata yrityksen ilmettä. Monesti värimaailma voidaan ottaa yrityksen logosta tai yrityksen toimintaan liittyvästä asiasta. Monella kotisivukoneella voit valita sopivan teeman ja muokata sitä sopivan näköiseksi.

Teksd­dOt­sik­ko

sisältö

Otsikko

sisältö

© Kotisivukoneet.  Kaikki oikeudet pidätetään.